Doedelzakspeler trouwerij

doedelzakspeler-bruiloft

Doedelzakspeler trouwerij

Voor velen is de bruiloft één van de mooiste dagen van hun leven. Wilt u een bijzondere twist geven aan uw bruiloft? Heeft u dan wel eens aan een doedelzakspeler gedacht? Die maakt deze dag zo bijzonder dat het zelfs voor uw gasten onvergetelijk wordt.

Er zijn veel mooie momenten tijdens een bruiloft waar een doedelzakspeler iets kan toevoegen. Dit kan zijn bij de ontvangst van de gasten, of bij aankomst van de trouwauto. Ook bij het lopen naar het altaar, tijdens of na de ceremonie en natuurlijk op het feest.

De muziek wordt helemaal aangepast naar uw keus. Bijvoorbeeld een statige mars voor het lopen naar het altaar of juist snelle vrolijke muziek voor tijdens het feest.

Bij MacKay Bagpipe Services kunt u een doedelzakspeler inhuren voor alle gelegenheden!

Onze service houdt niet op bij het aanbieden van een solo piper. Er zijn nog veel meer mogelijkheden! Zoals optredens met een duo of trio pipers. Zelfs samen met drummers, een soort “mini doedelzakband”.

Ook bieden wij optredens met, naast deze pipes, Ierse fluiten en gitaar. Zo kunt u ons voor elke locatie en gewenste sfeer inhuren. Twijfelt u voor welke optie u moet gaan? Neem dan contact met ons op voor advies.

De prijs van een solo piper is €200,- voor korte optredens inclusief reiskosten. De andere opties vergen meer maatwerk. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen voor een prijsopgaaf.

Vraag direct meer informatie aan